بازسازی ویلا و خانه ویلایی

بازسازی خانه ویلایی قدیمی

بازسازی خانه ویلایی قدیمی ، پروژه ای است که علاوه بر به تیم طراحی و پیمانکاران مجرب و بودجه نسبتا بالا ، احتیاج به حوصله و تحمل برای گذران دوره بازسازی دارد .

بازسازی خانه ویلایی قدیمی از بسیاری جهات با بازسازی آپارتمان تشابه دارد و در عین حال تفاوت های زیادی دارد . خانه ویلای قدیمی تنوع زیادی دارد مثلا میتواند یک خانه قدیمی با معماری سنتی و دارای اصالت باشد یا یک خانه با حدود ۴۰ سال ساخت در یکی محل های قدیمی پامنار تهران یا یک ویلای ساحلی مستعمل در شهرک دریار کنار بابلسر باشد.

در این مقاله ما تمرکز خود را بر ارائه مطالب مفید ، کارکردی برای تعمیر و بازسازی خانه ویلایی در یک محیط شهری با بافت حدودا جدید با قدمت ۳۰ تا ۴۰ ساله قرار میدهیم . تنوع در بافت و نوع خانه های ویلای ما را بر آن نموده است برای سودمندی بیشتر از این روش استفاده نماییم و از کلی گویی اهتراز نمایم .

بازسازی خانه ویلایی با کمترین هزینه خواسته همه مشتریان مجموعه پردال است اما باید از واژه کمترین هزینه به یک تفاهم مشترک برسیم و نباید در حد کلمه باقی بماند . ما دوست نداریم مخاطبان خود را با استفاده از این واژه جذب و نهایتا با روش ها نا متعارف و غیر اخلاقی هزینه های بالا به آنها تحمیل کنیم و همیشه به یاد داشته باشید هر ارزانی بی حکمت نیست .

بازسازی خانه ویلایی قدیمی خود را جدی بگیرم

بازسازی خانه ویلایی قدیمی نیاز به توجه به موارد مختلفی دارد و اکید توصیه میگردد برای دستیابی به یک نتیجه عالی حتما بازساز خودسر نباشید . بهتر است از یک تیم برای طراحی و مدیریت این پروژه بازسازی و نوسازی بهره گیری نماید . استفاده از تیم متبحر طراحی و اجرا برای بازسازی خانه قدیمی ارزان نیست اما اجرای پروژه شما قطعا ارزش هزینه برای شکوفا شدن ظرفیت های خود را دارد.

خانه قدیمی گنجی است که نیاز به کشف دارد و برای اینکار باید از متخصص کمک گرفت ، در صورت عدم توجه به ظرفیت ها و محدودیت های آن نمیتوان از آن بهره برداری کرد .

بازسازی خانه امری پیچیده نیست ولی به سادگی هم نمیتوان بدون گرفتن کمک از طراح و مدیر پروژ متبحر این پروسه را نتیجه دلخواه و البته متمایز رساند . بنابراین اکیدا توصیه میگردد که بازسازی خانه ویلایی خود را جدی بگیرید.

خرید خانه ویلایی برای بازسازی یکی از راههای ایجاد ارزش افزوده یا بدست آوردنت مسکن دلخواه است . شما میتوانید با خرید یک خانه ویلایی مناسب و اصلاح فضاها و بازسازی اصولی آن به منافع دلخواه خود دست یابید .

تعریف پروژه

تعریف یک پروژه و نوشتن برنامه با نظر گرفتن پیش نیاز ها ، منابع ریالی ، تجهیزاتی و مصالح ساختمانی به شما کمک میکند تا بتوانید پیشبینی بهتری داشته باشید ، منابع و زمان خود را بهتر مدیریت نماید .

تعریف پروژه راهگشای شما برای اجرا سریعتر و با کیفیت تر بازسازی ساختمان قدیمی خواهد بود . اکیدا توصیه میکنیم برای کسب منافع حاصل از نگاه پروژه محور به طرح نسبت به تنظیم پروژه که در مقالات این سایت نوع ساده آن آموزش داده شده است را مطالعه نمایید .

طراحی

برای تعریف پروژه بازسازی خانه ویلایی قدیمی اولین گام طراحی است . باید طراحی نما ، طراحی داخلی و محوطه صورت پذیرد . این مرحله یکی از سخت ترین مراحل در بازسازی است .

در این مرحله کارفرما و طراح ساعت ها به بحث و جدل درباره طراحی از کلیات مانند سبک طراحی داخلی و دکوراسیون ، نما و غیره تا جرییات مانند چیدمان ها می پردازند .

انتخاب یک سبک پایه براینکه طراح بتواند بهتر سلیقه شما را درک کند و طرح های بهتری ارایه نماید کار درستی است . آگاهی از سبک های معماری ، طراحی داخلی و دکوراسیون کمک مینماید تا شما و طراح در زمان کوتاهتری به تفاهم برسید .

محدودیت ها در طراحی بازسازی ساختمان ویلایی قدیمی

در طراحی باید محدودیت ها در نظر گرفته شود. یکی از این محدودیت ها قوانین بازسازی و نوسازی ساختمان های قدیمی و همچنین ضوابط تقویت ساختمان و رعایت نکات ایمنی از نظر مقررات ملی ساختمان ، زلزله ، حریق است .

طراح قطعا باید این محدودیت ها را در طرح خود لحاظ نماید . البته به غیر از این ضوابط و قوانین ، محدودیت های سبک معماری بخصوص در اصلاح و نوسازی نمای بیرونی با توجه به بافت خانه های اطراف محل و وفاداری به طرح اصلی و سبک ساخت اولیه خانه وجود دارد .

مثلا شما نمیتوانید نمای آجری یک ساختمان قدیمی در یک محله اصیل را کامل زیر پوشش یک نمای کامپوزیت آلومینیومی پنهان کنید چه قوانین اجازه دهد و چه اجازه ندهد .

محدودیت های دیگر مانند تغییرات ساختاری در سیستم سرمایش و گرمایش و اجرای تاسیسات هم بسیار بر طرح تاثیر گذار هستند .

اجرا بازسازی خانه

پس توافق بر نوع اصلاح فضا ، تغییرات ساختاری ، سبک طراحی داخلی و نما ، زمان انتخاب پیمانکاران مجرب میرسد تا طرح های طراح را اجرا نمایند . به یاد داشته باشید که طراح فقط وظیفه کشیدن نقشه تحویل دادن آن به کارفرمای خود را ندارد . طراحی ابتدا آغاز یک پروسه است و انتهای آن زمان تحویل کار منطبق با نقشه ها به کارفرما است . پس طراح در تمام مراحل کار باید به پروژه سرکشی و انطباق مراحل اجرا را با طرح بررسی و خطا و انحراف ها را به کارفرما گزارش دهد .

اجرا پروژه نیاز به زمان و تامین منابع لازم از جمله هزینه ها و مصالح دارد و پیمانکاران زیر نظر مدیر پیمان اقدام به اجرای طرح های مصوب میکنند . پیمانکار هر زمانی که مغایرتی بین نقشه ها یافت یا با مشکلی برای اجرا طرح برخورد کرد ، نظر طراح یا محاسب را استعلام و برای حل مشکلات از تیم نظارت کمک میطلبد .

کارفرما هم میتواند برای نظارت بر حسن انجام کار و پیگری امور حقوقی اقدام به عقد قرارداد با مشاورین معتمد نماید . این مشاورین معتمد بر کیفیت اجرای کار به نیابت از کارفرما نظارت مینمایند.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا